Over ons
Durfboot is een project van Stichting Durfhuis

Durfboot lijkt ogenschijnlijk een vreemde eend in de Durfhuis familie, maar schijn bedriegt. Toen ik een aantal maanden mantelzorger was  voelde ik dat het noodzakelijk was afleiding van  de zorg te hebben en ontstond het idee mijn oude hobby watersport weer op te pakken en vond ik op marktplaats de Titanic die we voor 200 euro uit de Amsterdamse Keizersgracht  ophaalden.

Gaandeweg het klus project ontstond het idee met wrakken in de toekomst meer te gaan doen. Helaas als zo vaak met ambitie liep het allemaal heel anders. De afgelopen jaren zijn er aardig wat versies van de boot geweest en hebben we alle denkbare fouten gemaakt om te eindigen met het definitieve ontwerp. Komende maand wordt de nieuw opbouw afgetimmerd en hebben een leuke boot voor een prikkie. Daarnaast zijn we een hele ervaring rijker die belangrijk is voor de volgende ronde.

Er komt steeds meer belangstelling voor kleine bootjes die zonder veel kosten voor veel plezier kunnen zorgen. Er komen tegelijkertijd steeds meer afgeschreven  boten op de markt die vragen om een tweede leven.

Login durfboot