zelf eigenaar

Zelf eigenaar of coöperatief bezit

We zien in Durfboot een interessant bedrijfsmodel dat op vele terreinen  kansen biedt voor inkomenszoekenden, immers door combinatie van kennis en ervaring is haast elke droom realiseerbaar. Met een bootwrak als “productiemiddel” ontstaat een leuke basis voor declarabele uren die zich vertalen naar besteedbaar inkomen, want dit blijft de rode draad in alle Durfhuis activiteiten.  Het doel is varen, bezit, het is maar wat je zoekt maar elke Durfboot is uiteraard te koop. we bouwen ook graag in opdracht natuurlijk.

Als je wilt varen kan dat.

Doel is straks op zoveel mogelijk locaties in Nederland een Durfboot beschikbaar te hebben, die bij voorkeur 365 dagen per jaar ingezet wordt.  Deze ambitie biedt al een geweldige uitdaging voor mensen die zich afvragen wat ze met hun vrije tijd moeten doen.

Zo is Durfboot een van de eersten op zoek naar (nieuwe) inkomensstromen  zonder werkgevers. Een spannend economisch model, of het gaat werken, de tijd zal het leren. We zijn erg benieuwd naar de valkuilen en beren op de weg.